00:00

50%

Sulje lomake

Huutolaatikko

Nimimerkki

Roskapostiesto. Minkä värinen on musta?

Viestisi studioon

Kiitos!

Zapp tykkää soitella juuri sinulle


Tere, oon 30-vuotias jamppa Tampereelta, ja käytän taiteilijanimeä ’Zapp’. Radioverkon remmiin tulin mukaan marraskuussa 2013, ja lähetyksiä on tullut melko usein.Tykkään soitella kaikenlaista musiikkia periaatteella ”jokaiselle jotakin”. Teemoina on ollut ainakin 80-luku ja metallimusiikki.

Loppu syyskaudella 2013 pidin viikottaista ohjelmaa nimeltä ’Pikkulauantain Jamit’, mutta kevätkaudella 2014 vaihdoin ohjelmapaikan torstaille, ohjelma alkoi tulla vain kerran kahdessa viikossa ja ohjelman nimeksi tuli ’Wonderland’. Satunnaisesti on myös ilmoille lähtenyt ’Metallinpaljastin’ ohjelma, jossa soi pelkkä metallimusiikki. Olen myös tehnyt tuurauksia ja erilaisia yllärilähetyksiä. Kaiken kaikkiaan voisin lainata Goblettia (Radioverkko-kollega) sanomalla, että olen varsin mauton jätkä musiikin suhteen.

Syksyllä 2014 oletettavasti sama tahti jatkuu. Olen pienessä pääkopassa päättänyt, että ohjelman nimi on ’Epämääräistä Bittivirtaa’. Ohjelmapaikka varmenee syksyn mittaan. Teemalähetyksiä on kenties luvassa lisää, ja aiheita saa ehdotella minulle esim. irkissä.

TULE KUULOLLE TAI OLE NELIÖ! KIITTI JA KUITTI!
Zapp (Tampereella 20.8.2014)