00:00

50%

Sulje lomake

Huutolaatikko

Nimimerkki

Roskapostiesto. Minkä värinen on musta?

Viestisi studioon

Kiitos!

Haluatko tukea Radioverkko.FI:n toimintaa?

Radioverkko.FI on harrastajien perustama nettiradioprojekti. Toiminta käynnistyi vuoden 2013 alussa. Toimittajille tai muille vapaaehtoisille ei makseta palkkaa. Kulumme koostuvat tekijänoikeuskorvauksista ja palvelinkustannuksista.

Jos pidät ohjelmistamme ja haluat Radioverkon lähetysten jatkuvan, harkitsethan toimintamme tukemista joko ostamalla tuotteita radioverkko.fi shopista tai alla olevilla vaihtoehdoilla. Kiitos.

Tukimaksu PayPalin kautta


Tukea voi myös ilman välikäsiä suoraan Radioverkon tilille: FI71 5369 0360 9069 07

Yhteistyökumppaniksi?

Toivotamme tervetulleiksi kaikki yhteistyökumppanit, jotka haluavat tukea tämän kaltaista harrastustoimintaa joko suoraan tai ostamalla tukimainoksia ohjelmiimme. Valtavia kuulijamääriä emme voi luvata, mutta emmepä ole mahdottoman kalliitakaan!

Uskomme tekevämme asiallista ohjelmaa asiaan vihkiytyneelle yleisölle. Jos tunnette asian omaksenne, pyydämme ottamaan yhteyttä toimitukseen oheisella lomakkeella niin voimme keskustella asiasta tarkemmin.

Yhteydenottolomake

Täytä tarvittavat tiedotn. Kaikkia tietojasi käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta edelleen. Voit täyttää tässä vaiheessa juuri sen verran tietoja kuin haluat. Vähintään nimesi ja toimiva sähköpostiosoite ovat kuitenkin pakollisia, jotta voimme ottaa yhteyttä.

Nimi:
Yritys:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Sopiva yhteydenottoaika:

Viesti toimitukselle, yhteistyötoiveet?