00:00

50%

Sulje lomake

Huutolaatikko

Nimimerkki

Roskapostiesto. Minkä värinen on musta?

Viestisi studioon

Kiitos!

Kasari Klässiks

…on 80-luvun musiikkiin keskittyvä erikoisohjelma, jonka tiskijukkina häärivät aihepiirin puoliammattilaiset Jussi ja Kinmo. Kasari Klässiks pyörittää lajista kiinnostuneille myös Facebookissa omaa ryhmää, ja on tuottanut mm. lehtiartikkeleita kasarimusiikista, aikakauden artisteista ja heidän taustoistaan. Radioverkon mukaantulon myötä "brändi" meni myös Twitteriin. Some on vahvasti mukana myös radio-ohjelmien aikana.

Laatulupaus

Kuulijoille on luvassa mukavia muistoja maailman parhaan musiikin aikakaudelta, kuin myös ajankohtaisia uutisia kasaritähtien nykyisistä edesottamuksista. Kaupallisista retroradioista Kasari Klässiks erottuu edukseen rohkeudellaan; biisilistamme ei sisällä pelkkiä varman päälle valittuja kliseisiä itsestäänselvyyksiä. Tarjoamme esim. remix-versioita, unohdettuja pikkuhittejä, liveäänityksiä sekä paljon hyviä biisejä, joita aikoinaan kuulit vain ja ainoastaan diskoissa - kasaritähtien tuoreempaakaan tuotantoa unohtamatta. Nimestään huolimatta Kasari Klässiksin tarjonta venyy myös 70-luvun loppupuolelle aikaan, jolloin otettiin kasarisyntikan ensimmäiset askeleet.

Jatkossa tarjoamme kuulijoille myös erilaisia teemailtoja, aiheina mm. elokuvamusiikki, Stock-Aitken-Waterman, New Wave, Italo-disco, jenkkihitit jne. jne.

Tervetuloa jyhkeän kasarisoundin pariin ála Kasari Klässiks!