00:00

50%

Sulje lomake

Huutolaatikko

Nimimerkki

Roskapostiesto. Minkä värinen on musta?

Viestisi studioon

Kiitos!

Mikä on Radioverkko?

Radioverkko.fi on nettiradio joka aloitti toimintansa vuoden 2013 alusta. Tarkoituksenamme on yhdistää moniin eri piraattiradioihin hajaantuneet tekijät yhteen, laillisesti toimivaan radioon. Pyrimme tekemään ohjelmaa joka päivä viikoittain, iltaan painottuen. Tähän tarvitsemme kuitenkin lisää tekijöitä sekä tukijoita.

Haluatko tehdä nettiradiota muutenkin kuin piraattina?

Toimittajiksi pyrkiviltä toivomme sitoutumista viikottaiseen ohjelmatuotantoon. Ihanteellista on muutama tunti joka viikko. Koska kyseessä on kuitenkin harrastetoiminta, ymmärrämme, että tämä ei välttämättä ole käytännössä mahdollista. Niinpä ohjelmaa voi lähettää esimerkiksi joka toinen viikko tai jopa kuukausittain. Esteen tullessa juontajien kesken on myös mahdollista sopia uusinnasta tai tuuraajasta. Ollaan joustavia!

Tarjoamme tekijöille nettisivut, streamit ja vakiintuneen kuuntelijakunnan. Sinulla tarvitsee olla vain kotistudio ja nettiyhteys - kaikki tekevät omat ohjelmansa itse ja streamaavat sen palvelimellemme. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella!

Tervetuloa mukaan!

Toivotamme kaikki sitoutuneet tekijät ja tukijat, sekä tietenkin kuuntelijat tervetulleiksi tekemään radiota yhdessä!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai esimerkiksi ehdotus yhteistyöstä (olemme avoimia kaikelle!) voit ottaa yhteyttä sähköpostilla palaute[a]radioverkko.fi, tai yhteistyölomakkeella.