00:00

50%

Sulje lomake

Huutolaatikko

Nimimerkki

Roskapostiesto. Minkä värinen on musta?

Viestisi studioon

Kiitos!

Ohjelmaesittelyt

Radioverkko.fistä kuulet erilaisia ohjelmia laidasta laitaan. Tältä sivulta löydät niiden lyhyet esittelyt sekä linkit ohjelmien omille sivuille. Esiteltyjen ohjelmien lisäksi ohjelmistossa on toisinaan satunnaisempia ohjelmia joita ei ole esitelty tässä.

Saturday Night FeverSNF on Studio Bla Bla:n epäsäännöllisesti lauantaisin lähetettävä spektaakkeli. Musiikkia laidasta laitaan ja paljon toivebiisejä. Joskus studioon on jopa mahdollista soittaa ihan puhelimella. Huumorin kukka kukkii ja studiossa häärää Dj Whatever silloin tällöin vierailla höystettynä. Lähetyksiä säännöllisen satunnaisesti.
Hra Kiljusen formaattiradioMeille myös sitä samaa! Vastaisku vastaiskulle, nouskaamme kapinaan tasalaatuisen ja ennalta-arvattavan ohjelman puolesta. Toimituksellinen sisältö minimoitava, joutavat ja ketään kiinnostamattomat mielipiteet poistettava. Musiikin valitsemme myydyimpien listalta mediaanikuuntelijan korvaa miellyttääksemme. Tai sitten jotain aivan muuta.
Vastaisku formaattiradioilleVaihtoehtoista musiikkiohjelmaa niille, joita kyllästyttää suurten radiokanavien tasapaksu tarjonta, eikä Spotifyn soittolistojakaan aina jaksa.
Synthin päästö Elektronisen musiikin ohjelmassa soi mm. trendikäs Synthwave ja Elektropop, vanhoja elektronisen genren klassikoita unohtamatta. Vaihtuvat teemat ja säännöllinen levyuutuuksien katsastus. Torstaisin kello 20. Juontajana Fernis.
TestiradioVerbaalisesti lahjattomat kaksi tuntia noin jokatoinen lauantai noin kello 18-20. Ruro-setä höpöttelee asioita laidasta laitaan ja soittaa lähinnä kotimaista kevyttä musiikkia. Ainoa Suomen paskin nettiradio-ohjelma.
HevihässäkkäTaatusti metallia. Fiiliksen mukaan joskus myös suomirokkia unohtamatta paikallismusiikkia. Heviukko soittaa levystöstään taatusti sitä mitä tahtoo. Viikon polttavimpia uutisaiheita.
MölybdeeniÄärimetalliohjelma, bändihaastatteluja ja soitossa tuoreimmat metallilevyt. Joka toinen lauantai kello 19.
Kasari Klässiks 80-luvun musiikkiin keskittyvä erikoisohjelma. Soitamme mm. remix-versioita, unohdettuja pikkuhittejä, liveäänityksiä sekä biisejä, joita aikoinaan kuulit ainoastaan diskoissa - kasaritähtien tuoreempaakaan tuotantoa unohtamatta. Tarjonta venyy myös 70-luvun loppupuolelle aikaan, jolloin otettiin kasarisyntikan ensimmäisiä askeleita. Tiskijukkina Jussi ja Kinmo, lähetykset 1-2 kertaa kuussa. Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä.
Penseän sedän Italo DiscoKaksi tuntia italodiskoa yhteen miksattuna. Lähetetään satunnaisesti viikonloppu-iltoina.
Saundi-Hemmon saunditSekalaisia saundeja toisinaan sunnuntaisin kello 18.
AasiantuntijasetäAasialaista musiikkia jota Setä kuuntelee. Pääpaino nykyPOPissa mutta mukaan mahtuu myös metallia ja länsicovereita. Ohjelmalla ei ole vakiolähetysaikaa, vaan se ilmestyy ohjelmakalenteriin silloin kun Sedän humppajalka vipattaa. Pysy kanavalla!
K-StudioAjankohtaisohjelma, jonka puhemiehenä toimii Kinmo. Puhetta ryydittää tuore sekä vanhempi pop ja rock-musiikki.

Sinun ohjelmasi näiden ohjelmien joukkoon? Lähetä hakemukseksi juontajaksi nyt tästä!